Република България ■ Община Разград

Предстоящи събития

Удължават срока на социалната услуга „Обществена трапезария“

На 22.12.2017 г. на основание Решение по протокол № 17 от 18.12.2017 г.  на Управителния съвет на Фонд „Социална закрила” е сключен анекс към договор № РД 04-340 от 27.12.2016 г. между Община Разград и Фонд „Социална закрила”, с който считано от 02.01.2018 г. срокът по предоставянето на социалната услуга ”Обществена трапезария”  финансирана чрез фонда  се удължава до  28 февруари 2018 г./вкл./
 

КУЛТУРЕН КАЛЕНДАР ЗА МЕСЕЦ ЯНУАРИ 2018Г.

Продължава... 

АНКЕТНА КАРТА ЗА КАЧЕСТВОТО НА АДМИНИСТРАТИВНОТО ОБСЛУЖВАНЕ

АНКЕТНА КАРТА ЗА КАЧЕСТВОТО НА АДМИНИСТРАТИВНОТО ОБСЛУЖВАНЕ

Анализ и обобщение на анкетни карти за измерване качеството на административното обслужване в Община Разград 

ЗА ПЕРИОДА 01.07.2016 г. – 31.12.2016 г.

ЗА ПЕРИОДА 01.01.2016 г. – 30.06.2016 г.

 

 

Видеогалерия

Анкета

1. Знаете ли, че Вашата община е избрана по Българо-швейцарската програма за сътрудничество (БШПС) като пилотна община за изграждане на общински център за разделно събиране и съхраняване на опасни битови отпадъци?Резултати

Анкета

2. Знаете ли кои са видовете опасни битови отпадъци?Резултати

Почивна база хижа „Пчелина“

Банер
Начало Новини Новини архив до 2011г. Първа сесия на новия Общински съвет в Разград


Първа сесия на новия Общински съвет в Разград

Внимание, ще се отвори в нов прозорец. ПДФПечатЕ-мейл

На 7 ноември 2011г. се състоя първата сесия на новия Общински съвет в Разград. Председателят на ОИК Радка Башакова връчи удостоверения за избор на общинския кмет Денчо Бояджиев и на кметовете на 13 населени места. В присъствието на зам.-областния управител Галина Георгиева те, заедно с 30 новоизбрани общински съветници, положиха клетва да работят за благото на жителите на общината. Избраният за трети мандат кмет на община Разград Денчо Бояджиев благодари на всички, които са гласували за него и заяви, че ще бъде кмет на всички жители на общината и ще продължи да работи със същата всеотдайност, както досега. От сесията отсъстваха депутатът д-р Хасан Адемов, областният управител д-р Валентин Василев и Кина Дякова. Съставът на новия Общински съвет е : ГЕРБ – 13 съветника, ДПС – 9, БСП – 8, Синята коалиция – 3.

 

Sesiq-1  Sesiq-2
Sesiq-3  Sesiq-4
Sesiq-5  Sesiq-6

Заседанието се ръководеше от най-възрастния общински съветник – Добринка Монева. За председател на Общинския съвет бяха издигнати две кандидатури – от БСП - на юриста Милена Цанева и от ГЕРБ – на директора на Музикалната школа Надежда Радославова. Резултатът от тайния вот бе 14 гласа за Милена Цанева и 13 за Надежда Радославова. Тримата съветници от Синята коалиция отказаха да участват в гласуването. Председател не бе избран, тъй като за това е необходима подкрепа от 17 гласа - половината от избраните 33 общински съветници плюс един.

 

Заседанието ще продължи на 21 ноември в 10ч. Дотогава четиричленна комисия с председател Милена Цанева от БСП и членове Нюсрет Салим от ДПС, Иво Димитров от Синята коалиция и Петър Василев от ГЕРБ ще трябва да изготви проект за правилник за работата на Общинския съвет.
Решение за казуса с д-р Хасан Адемов и д-р Валентин Василев, възникнал поради пропуски в Избирателния кодекс, ще се чака от ЦИК.

 

 

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от Община Разград и при никакви обстоятелства не може да се счита, че този сайт отразява официалното становище на Европейския съюз и на Управляващия орган на ОПАК. 

Официален web сайт на Община Разград, 7200 Разград, бул."Бели Лом" №37А, тел.: (084) 660 091, факс: (084) 660 090, ел.поща: obshtina@razgrad.bg