Република България ■ Община Разград

АНКЕТНА КАРТА ЗА КАЧЕСТВОТО НА АДМИНИСТРАТИВНОТО ОБСЛУЖВАНЕ

АНКЕТНА КАРТА ЗА КАЧЕСТВОТО НА АДМИНИСТРАТИВНОТО ОБСЛУЖВАНЕ

Анализ и обобщение на анкетни карти за измерване качеството на административното обслужване в Община Разград 

ЗА ПЕРИОДА 01.07.2016 г. – 31.12.2016 г.

ЗА ПЕРИОДА 01.01.2016 г. – 30.06.2016 г.

 

 

Видеогалерия

Анкета

1. Знаете ли, че Вашата община е избрана по Българо-швейцарската програма за сътрудничество (БШПС) като пилотна община за изграждане на общински център за разделно събиране и съхраняване на опасни битови отпадъци?Резултати

Анкета

2. Знаете ли кои са видовете опасни битови отпадъци?Резултати

Почивна база хижа „Пчелина“

Банер
Начало Новини Петдесет и четвърто издание на лекоатлетически крос „Освобождение”


Петдесет и четвърто издание на лекоатлетически крос „Освобождение”

Внимание, ще се отвори в нов прозорец. ПДФПечатЕ-мейл

Крос „Освобождение” е най-старото лекоатлетическо състезание, провеждано без прекъсване от 1965 година.

През 1994 година с решение на Общинския съвет  той се посвещава на Деня на Разград – 28 януари и става част от спортната програма, посветена на празника.

Негови организатори са Община Разград и Регионално управление на образованието - Разград със съдействието на спортен клуб по лека атлетика “Лудогорец”, гр. Разград и Център за подкрепа за личностно развитие - Ученическа спортна школа „Руси Бухтев”.

Стартът на петдесет и четвъртия крос „Освобождение” по традиция ще бъде на площад "Възраждане" от 14.00 часа на 24 януари /сряда / 2018 година.      

Приложение: Регламент на лекоатлетически крос "Освобождение" и Карта на обозначените маршрути на пробег за различните възрасти.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от Община Разград и при никакви обстоятелства не може да се счита, че този сайт отразява официалното становище на Европейския съюз и на Управляващия орган на ОПАК. 

Официален web сайт на Община Разград, 7200 Разград, бул."Бели Лом" №37А, тел.: (084) 660 091, факс: (084) 660 090, ел.поща: obshtina@razgrad.bg