Република България ■ Община Разград

Предстоящи събития

У В Е Д О М Л Е Н И Е

Във връзка с провеждането на избори в Държавната дума на Руската федерация на 18.03.2018 г., Община Разград е създала организация за транспортиране на руски граждани, постоянно пребиваващи на територията на Република България до Генералното консулство на Русия в гр. Русе, както следва:

от гр. Разград, с час на тръгване - 8:30 часа от паркинга пред хотел „Централ“.

Желаещите могат да подават заявки до 16.03.2018 г. включително на следните телефони: 084 618 146 и 0893 389 251.

 
 

Културен календар на читалищата от община Разград Месец март 2018г.Културен календар на читалищата от община Разград Месец март 2018г.

Продължава... 

КУЛТУРЕН КАЛЕНДАР ЗА МЕСЕЦ МАРТ 2018Г.

Продължава... 

АНКЕТНА КАРТА ЗА КАЧЕСТВОТО НА АДМИНИСТРАТИВНОТО ОБСЛУЖВАНЕ

АНКЕТНА КАРТА ЗА КАЧЕСТВОТО НА АДМИНИСТРАТИВНОТО ОБСЛУЖВАНЕ

Анализ и обобщение на анкетни карти за измерване качеството на административното обслужване в Община Разград 

ЗА ПЕРИОДА 01.07.2016 г. – 31.12.2016 г.

ЗА ПЕРИОДА 01.01.2016 г. – 30.06.2016 г.

 

 

Видеогалерия

Анкета

1. Знаете ли, че Вашата община е избрана по Българо-швейцарската програма за сътрудничество (БШПС) като пилотна община за изграждане на общински център за разделно събиране и съхраняване на опасни битови отпадъци?Резултати

Анкета

2. Знаете ли кои са видовете опасни битови отпадъци?Резултати

Почивна база хижа „Пчелина“

Банер
Начало Новини Новини архив до 2011г. Президентът Георги Първанов представи в Разград своята книга „Отчетът на Президента”


Президентът Георги Първанов представи в Разград своята книга „Отчетът на Президента”

Внимание, ще се отвори в нов прозорец. ПДФПечатЕ-мейл

Вчера, 12 септември, Президентът на Република България Георги Първанов представи в Разград книгата си „Отчетът на Президента”. Преди да се срещне с гражданите Президентът бе приет от кмета на Община Разград Денчо Бояджиев.

В залата на Общинския културен център, по време на представянето на своята книга, Георги Първанов отговаря на многобройните въпроси на гражданите и отбеляза, че е бил един успешен президент.

В своя отчет за двата президентски мандата той посочи различни свои инициативи и идеи във връзка с поетите ангажименти пред гражданите. Георги Първанов наблегна, че е бил президент на всички български граждани, независимо от тяхната етническа принадлежност и религия. Той се обяви за провеждане на местни референдуми за проучванията за добив на шистов газ, а не за национално допитване.

Срещата на Президента с разградчани продължи близо 2 часа и в нейния край Кметът Денчо Бояджиев връчи на Президента Георги Първанов  Ключа на Разград и два сборника – на Никола Икономов и друг с репродукции на картините в разградската Художествена галерия.

На всеки от присъстващите бе раздадена книгата „Отчетът на президента".

Picture_001 Picture_002

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от Община Разград и при никакви обстоятелства не може да се счита, че този сайт отразява официалното становище на Европейския съюз и на Управляващия орган на ОПАК. 

Официален web сайт на Община Разград, 7200 Разград, бул."Бели Лом" №37А, тел.: (084) 660 091, факс: (084) 660 090, ел.поща: obshtina@razgrad.bg