Република България ■ Община Разград

Предстоящи събития

Удължават срока на социалната услуга „Обществена трапезария“

На 22.12.2017 г. на основание Решение по протокол № 17 от 18.12.2017 г.  на Управителния съвет на Фонд „Социална закрила” е сключен анекс към договор № РД 04-340 от 27.12.2016 г. между Община Разград и Фонд „Социална закрила”, с който считано от 02.01.2018 г. срокът по предоставянето на социалната услуга ”Обществена трапезария”  финансирана чрез фонда  се удължава до  28 февруари 2018 г./вкл./
 

КУЛТУРЕН КАЛЕНДАР ЗА МЕСЕЦ ЯНУАРИ 2018Г.

Продължава... 

АНКЕТНА КАРТА ЗА КАЧЕСТВОТО НА АДМИНИСТРАТИВНОТО ОБСЛУЖВАНЕ

АНКЕТНА КАРТА ЗА КАЧЕСТВОТО НА АДМИНИСТРАТИВНОТО ОБСЛУЖВАНЕ

Анализ и обобщение на анкетни карти за измерване качеството на административното обслужване в Община Разград 

ЗА ПЕРИОДА 01.07.2016 г. – 31.12.2016 г.

ЗА ПЕРИОДА 01.01.2016 г. – 30.06.2016 г.

 

 

Видеогалерия

Анкета

1. Знаете ли, че Вашата община е избрана по Българо-швейцарската програма за сътрудничество (БШПС) като пилотна община за изграждане на общински център за разделно събиране и съхраняване на опасни битови отпадъци?Резултати

Анкета

2. Знаете ли кои са видовете опасни битови отпадъци?Резултати

Почивна база хижа „Пчелина“

Банер
Начало Новини Новини архив до 2011г. Президентът Георги Първанов представи в Разград своята книга „Отчетът на Президента”


Президентът Георги Първанов представи в Разград своята книга „Отчетът на Президента”

Внимание, ще се отвори в нов прозорец. ПДФПечатЕ-мейл

Вчера, 12 септември, Президентът на Република България Георги Първанов представи в Разград книгата си „Отчетът на Президента”. Преди да се срещне с гражданите Президентът бе приет от кмета на Община Разград Денчо Бояджиев.

В залата на Общинския културен център, по време на представянето на своята книга, Георги Първанов отговаря на многобройните въпроси на гражданите и отбеляза, че е бил един успешен президент.

В своя отчет за двата президентски мандата той посочи различни свои инициативи и идеи във връзка с поетите ангажименти пред гражданите. Георги Първанов наблегна, че е бил президент на всички български граждани, независимо от тяхната етническа принадлежност и религия. Той се обяви за провеждане на местни референдуми за проучванията за добив на шистов газ, а не за национално допитване.

Срещата на Президента с разградчани продължи близо 2 часа и в нейния край Кметът Денчо Бояджиев връчи на Президента Георги Първанов  Ключа на Разград и два сборника – на Никола Икономов и друг с репродукции на картините в разградската Художествена галерия.

На всеки от присъстващите бе раздадена книгата „Отчетът на президента".

Picture_001 Picture_002

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от Община Разград и при никакви обстоятелства не може да се счита, че този сайт отразява официалното становище на Европейския съюз и на Управляващия орган на ОПАК. 

Официален web сайт на Община Разград, 7200 Разград, бул."Бели Лом" №37А, тел.: (084) 660 091, факс: (084) 660 090, ел.поща: obshtina@razgrad.bg