Република България ■ Община Разград

Предстоящи събития

У В Е Д О М Л Е Н И Е

Във връзка с провеждането на избори в Държавната дума на Руската федерация на 18.03.2018 г., Община Разград е създала организация за транспортиране на руски граждани, постоянно пребиваващи на територията на Република България до Генералното консулство на Русия в гр. Русе, както следва:

от гр. Разград, с час на тръгване - 8:30 часа от паркинга пред хотел „Централ“.

Желаещите могат да подават заявки до 16.03.2018 г. включително на следните телефони: 084 618 146 и 0893 389 251.

 
 

Културен календар на читалищата от община Разград Месец март 2018г.Културен календар на читалищата от община Разград Месец март 2018г.

Продължава... 

КУЛТУРЕН КАЛЕНДАР ЗА МЕСЕЦ МАРТ 2018Г.

Продължава... 

АНКЕТНА КАРТА ЗА КАЧЕСТВОТО НА АДМИНИСТРАТИВНОТО ОБСЛУЖВАНЕ

АНКЕТНА КАРТА ЗА КАЧЕСТВОТО НА АДМИНИСТРАТИВНОТО ОБСЛУЖВАНЕ

Анализ и обобщение на анкетни карти за измерване качеството на административното обслужване в Община Разград 

ЗА ПЕРИОДА 01.07.2016 г. – 31.12.2016 г.

ЗА ПЕРИОДА 01.01.2016 г. – 30.06.2016 г.

 

 

Видеогалерия

Анкета

1. Знаете ли, че Вашата община е избрана по Българо-швейцарската програма за сътрудничество (БШПС) като пилотна община за изграждане на общински център за разделно събиране и съхраняване на опасни битови отпадъци?Резултати

Анкета

2. Знаете ли кои са видовете опасни битови отпадъци?Резултати

Почивна база хижа „Пчелина“

Банер
Начало Новини Новини архив до 2011г. Приключи официалното посещение на кмета Денчо Бояджиев в гр. Орел


Приключи официалното посещение на кмета Денчо Бояджиев в гр. Орел

Внимание, ще се отвори в нов прозорец. ПДФПечатЕ-мейл

Приключи официалното четиридневно посещение на Денчо Бояджиев в гр. Орел, Русия. То бе по покана на орловския кмет Виктор Сафянов.
На 4 и 5 август кметът на община Разград взе участие в тържествата, посветени на 68-та годишнина от освобождението на града от фашистките завоеватели.
На официалната среща с кмета Сафянов бяха обсъдени по-нататъшните взаимоотношения и възможностите за бизнес между двата побратимени града. От руска страна бе заявен траен интерес към развитието на търговските отношения в сферата на селското стопанство, хранително-вкусовата промишленост, зърнопроизводството и др. Дискутирани бяха и възможностите за обмен на ученически групи между Разград и Орел. В рамките на визитата бе подписан нов петгодишен договор за сътрудничество в областта на икономиката, културата, образованието, спорта и туризма. „Не трябва да има съмнение, че нашите отношения имат бъдеще. Българите винаги ще помнят ролята на Русия в историята на България.", подчерта Бояджиев по време на подписването.
Кметът присъства на митинга на Паметта в парка на танкистите, на приема на кмета Сафянов и на всички празнични изяви, посветени на празника на града, предавайки на орловчани специални поздрави от жителите на Разград.
Градът на първия салют се готви за тържествено отбелязване на 450-та годишнина от основаването си през 2015г.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от Община Разград и при никакви обстоятелства не може да се счита, че този сайт отразява официалното становище на Европейския съюз и на Управляващия орган на ОПАК. 

Официален web сайт на Община Разград, 7200 Разград, бул."Бели Лом" №37А, тел.: (084) 660 091, факс: (084) 660 090, ел.поща: obshtina@razgrad.bg