Република България ■ Община Разград

АНКЕТНА КАРТА ЗА КАЧЕСТВОТО НА АДМИНИСТРАТИВНОТО ОБСЛУЖВАНЕ

АНКЕТНА КАРТА ЗА КАЧЕСТВОТО НА АДМИНИСТРАТИВНОТО ОБСЛУЖВАНЕ

Анализ и обобщение на анкетни карти за измерване качеството на административното обслужване в Община Разград 

ЗА ПЕРИОДА 01.07.2016 г. – 31.12.2016 г.

ЗА ПЕРИОДА 01.01.2016 г. – 30.06.2016 г.

 

 

Видеогалерия

Анкета

1. Знаете ли, че Вашата община е избрана по Българо-швейцарската програма за сътрудничество (БШПС) като пилотна община за изграждане на общински център за разделно събиране и съхраняване на опасни битови отпадъци?Резултати

Анкета

2. Знаете ли кои са видовете опасни битови отпадъци?Резултати

Почивна база хижа „Пчелина“

Банер
Начало Новини Разград отбеляза Европейската нощ на музеите


Разград отбеляза Европейската нощ на музеите

Внимание, ще се отвори в нов прозорец. ПДФПечатЕ-мейл

Интересно преживяване за разградчани беше тазгодишната Европейска нощ на музеите в Разград, която се проведе на 18 май. Сред посетителите на наситените събития бяха кметът на Община Разград д-р Валентин Василев, народният представител Десислава Атанасова, председателят на Общински съвет Разград Надежда Радославова, зам.-кметът Галина Георгиева, гости и жители на Разград. Кулминацията на инициативата бе концертът на „Акустично трио 3000“- златните китаристи на България Цветан Недялков, Иван Лечев и Веселин Койчев, които представиха свои произведения в къща-музей „Димитър Ненов“.     В края на събитието към виртуозите се присъедини и експертът в дирекция „Култура, спорт и туризъм“ в Община Разград Камен Кулев, и заедно със звездните гости поднесоха последния музикален поздрав към многобройната публика.  

Събитията в стартираха в 18 часа в Художествена галерия „Проф. Илия Петров“, където бяха представени Националната изложба „Лудогорие“ и интерактивната изложба „Музейко“. В 18:30 часа в къща-музей „Станка и Никола Икономови ценителите на художественото изкуство имаха възможността да се срещната с писателката Здравка Евтимова. В 19:30 часа Младежката театрална формация „Импулс“ при НЧ „Развитие 1869“, с ръководител Веселин Керемедчиев превърнаха двора на къща-музей „Акад. Анание Явашов“ в театър на открито, където представиха откъс от пиесата „Женско царство“ от Ст. Л. Костов. След представлението на младите актьори в Къщата беше представена изложба „Старопечатни книги“ от фонда на РИМ-Разград и РБ „Проф. Боян Пенев“.

Успоредно със събитията в Етнографския музей от 18:00 до 24:00 часа се проведоха интерактивни занимания за възрастни и деца, а през цялата вечер – от 18 до 1:00 часа всеки желаещ имаше възможността да разгледа експозицията в АР „Абритус“.
 

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от Община Разград и при никакви обстоятелства не може да се счита, че този сайт отразява официалното становище на Европейския съюз и на Управляващия орган на ОПАК. 

Официален web сайт на Община Разград, 7200 Разград, бул."Бели Лом" №37А, тел.: (084) 660 091, факс: (084) 660 090, ел.поща: obshtina@razgrad.bg