Република България ■ Община Разград

АНКЕТНА КАРТА ЗА КАЧЕСТВОТО НА АДМИНИСТРАТИВНОТО ОБСЛУЖВАНЕ

АНКЕТНА КАРТА ЗА КАЧЕСТВОТО НА АДМИНИСТРАТИВНОТО ОБСЛУЖВАНЕ

Анализ и обобщение на анкетни карти за измерване качеството на административното обслужване в Община Разград 

ЗА ПЕРИОДА 01.07.2016 г. – 31.12.2016 г.

ЗА ПЕРИОДА 01.01.2016 г. – 30.06.2016 г.

 

 

Видеогалерия

Анкета

1. Знаете ли, че Вашата община е избрана по Българо-швейцарската програма за сътрудничество (БШПС) като пилотна община за изграждане на общински център за разделно събиране и съхраняване на опасни битови отпадъци?Резултати

Анкета

2. Знаете ли кои са видовете опасни битови отпадъци?Резултати

Почивна база хижа „Пчелина“

Банер
Начало Новини Кметът на Разград откри Първия фестивал „Театър в движение“


Кметът на Разград откри Първия фестивал „Театър в движение“

Внимание, ще се отвори в нов прозорец. ПДФПечатЕ-мейл

Кметът на Община Разград д-р Валентин Василев откри тази вечер Първия в страната Фестивал на танцовия театър „Театър в движение“. Това се случи на сцената на Общински културен център, където се проведе празничен концерт на Театрално-танцова формация „Пулс“ Разград -партньори в културния проект. Формацията чества десет години от създаването си. Кметът връчи поздравителен адрес на ръководителя на ТТФ „Пулс“ Катя Лапатова. В групата участват 25 танцьори от 8-18 години, но съставът е отворен за по-млади участници, както и за техните родители.

С първото издание на Фестивала на танцовия театър се поставя началото на събитие с потенциал за устойчивост. То има местно и национално значение, посвещава се на Световния ден на танца – 29 април. Двудневната фестивална програма ще провокира интереса на младите хора към най – новите тенденции в съвременното танцово изкуство.

Танцовият театър цели да насърчава умението за общуване и въздействие, както и създаването на нови приятелства, затова фестивалът няма конкурсен характер.

Десет театрални и танцови групи от Разград, София, Благоевград, Шумен, Русе и Дупница са заявили участието си в различните уъркшопи и семинари, както и във фестивалната програма. Те ще участват с изпълнения на сцената на ОКЦ с модерни танци, контемпоръри, клоунада, пантомима, хип-хоп, брейк, огнено шоу и други видове танци. Водещи специалисти и утвърдени артисти в областта на танцовия театър  ще наблюдават техните изпълнения и ще ги консултират, и ще им оказват експертна помощ, за да подобрят работата им.

Целта е да се предизвика интересът на публиката и да се мотивират повече млади хора да се занимават с това изкуство.

Фестивалът ще приключи с дискусия „Нови тенденции в съвременната хореография и музика в театъра“ - с водещи проф. д.изк. Анелия Янева и Петър Радевски – композитор.

2704-1  2704-2

  

  

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от Община Разград и при никакви обстоятелства не може да се счита, че този сайт отразява официалното становище на Европейския съюз и на Управляващия орган на ОПАК. 

Официален web сайт на Община Разград, 7200 Разград, бул."Бели Лом" №37А, тел.: (084) 660 091, факс: (084) 660 090, ел.поща: obshtina@razgrad.bg