Република България ■ Община Разград

Предстоящи събития

У В Е Д О М Л Е Н И Е

Във връзка с провеждането на избори в Държавната дума на Руската федерация на 18.03.2018 г., Община Разград е създала организация за транспортиране на руски граждани, постоянно пребиваващи на територията на Република България до Генералното консулство на Русия в гр. Русе, както следва:

от гр. Разград, с час на тръгване - 8:30 часа от паркинга пред хотел „Централ“.

Желаещите могат да подават заявки до 16.03.2018 г. включително на следните телефони: 084 618 146 и 0893 389 251.

 
 

Културен календар на читалищата от община Разград Месец март 2018г.Културен календар на читалищата от община Разград Месец март 2018г.

Продължава... 

КУЛТУРЕН КАЛЕНДАР ЗА МЕСЕЦ МАРТ 2018Г.

Продължава... 

АНКЕТНА КАРТА ЗА КАЧЕСТВОТО НА АДМИНИСТРАТИВНОТО ОБСЛУЖВАНЕ

АНКЕТНА КАРТА ЗА КАЧЕСТВОТО НА АДМИНИСТРАТИВНОТО ОБСЛУЖВАНЕ

Анализ и обобщение на анкетни карти за измерване качеството на административното обслужване в Община Разград 

ЗА ПЕРИОДА 01.07.2016 г. – 31.12.2016 г.

ЗА ПЕРИОДА 01.01.2016 г. – 30.06.2016 г.

 

 

Видеогалерия

Анкета

1. Знаете ли, че Вашата община е избрана по Българо-швейцарската програма за сътрудничество (БШПС) като пилотна община за изграждане на общински център за разделно събиране и съхраняване на опасни битови отпадъци?Резултати

Анкета

2. Знаете ли кои са видовете опасни битови отпадъци?Резултати

Почивна база хижа „Пчелина“

Банер
Начало Новини Новини архив 2016г. Д-р Валентин Василев присъства на първото тържество на центъра за предоставяне на услуги за деца


Д-р Валентин Василев присъства на първото тържество на центъра за предоставяне на услуги за деца

Внимание, ще се отвори в нов прозорец. ПДФПечатЕ-мейл

С пожелания за спорна и щастлива Нова година и една вълшебна Коледа, кметът на Община Разград д-р Валентин Василев поздрави днес (21 декември) по време на коледното тържество всички 185 потребители и персонала на Центъра за предоставяне на услуги за деца към Община Разград, който бе създаден през тази година по проект „Превенция на социалното изключване и намаляване на бедността сред децата в община Разград“.

Музикални поздравления поднесоха възпитаници на Музикална школа „Илия Бърнев“, ЦПЛР –ЦРД, „Сладури“ на Катя Протянова и потребители на Центъра.

Сред гостите бяха и зам.областният управител на Област Разград Нурие Црънгалова, председателят на Общински съвет –Разград Надежда Радославова, Силвия Вълева –от СНЦ „Одисея“, директори на социални услуги и родители.

Ще припомним, че основната цел на Центъра е да създава интегрирани услуги за ранно детско развитие в община Разград за превенция на социалното изключване и намаляване бедността сред децата и техните семейства. Основната целева група на проекта включва деца от 0 до 7 години в риск и техните семейства, както и деца с увреждания.

uslugi-1  


Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от Община Разград и при никакви обстоятелства не може да се счита, че този сайт отразява официалното становище на Европейския съюз и на Управляващия орган на ОПАК. 

Официален web сайт на Община Разград, 7200 Разград, бул."Бели Лом" №37А, тел.: (084) 660 091, факс: (084) 660 090, ел.поща: obshtina@razgrad.bg