Република България ■ Община Разград

Предстоящи събития

У В Е Д О М Л Е Н И Е

Във връзка с провеждането на избори в Държавната дума на Руската федерация на 18.03.2018 г., Община Разград е създала организация за транспортиране на руски граждани, постоянно пребиваващи на територията на Република България до Генералното консулство на Русия в гр. Русе, както следва:

от гр. Разград, с час на тръгване - 8:30 часа от паркинга пред хотел „Централ“.

Желаещите могат да подават заявки до 16.03.2018 г. включително на следните телефони: 084 618 146 и 0893 389 251.

 
 

Културен календар на читалищата от община Разград Месец март 2018г.Културен календар на читалищата от община Разград Месец март 2018г.

Продължава... 

КУЛТУРЕН КАЛЕНДАР ЗА МЕСЕЦ МАРТ 2018Г.

Продължава... 

АНКЕТНА КАРТА ЗА КАЧЕСТВОТО НА АДМИНИСТРАТИВНОТО ОБСЛУЖВАНЕ

АНКЕТНА КАРТА ЗА КАЧЕСТВОТО НА АДМИНИСТРАТИВНОТО ОБСЛУЖВАНЕ

Анализ и обобщение на анкетни карти за измерване качеството на административното обслужване в Община Разград 

ЗА ПЕРИОДА 01.07.2016 г. – 31.12.2016 г.

ЗА ПЕРИОДА 01.01.2016 г. – 30.06.2016 г.

 

 

Видеогалерия

Анкета

1. Знаете ли, че Вашата община е избрана по Българо-швейцарската програма за сътрудничество (БШПС) като пилотна община за изграждане на общински център за разделно събиране и съхраняване на опасни битови отпадъци?Резултати

Анкета

2. Знаете ли кои са видовете опасни битови отпадъци?Резултати

Почивна база хижа „Пчелина“

Банер
Начало Новини Новини архив 2016г. Грейнаха светлините на Коледното дръвче в Разград


Грейнаха светлините на Коледното дръвче в Разград

Внимание, ще се отвори в нов прозорец. ПДФПечатЕ-мейл

elha-4

Вечерта на 13 декември  на площад „Независимост“ по време на коледно тържество бяха запалени светлините на елхата, която ще краси центъра на Разград до края на празничните дни. Тържеството започна пред стотици деца, дошли с родителите си, като в началото звучаха песни и изпълнения на Градски младежки духов оркестър, група „Веселите глухарчета“ към Центъра за работа с деца и Дея Куманова от Музикалната школа „Илия Бърнев, Градски мажоретен състав представиха танц със светещи пойове. След това кметът на Разград д-р Валентин Василев пожела на събралите се весело посрещане на празниците и представи двамата спортисти, с шампионски титли, на които се падна честта, тази година да светнат коледната украса на елхата. Марина Найденова и Мирослав Минчев запалиха светините, елхата грейна и освети целия площад.

 

След това всички деца бяха поканени да дадат на Дядо Коледа своите писма, които бяха написали предварително. Дядо Коледа, заедно със свои помощници, събираше писмата с желания в специална кутия и на всяко дете подари подарък.

elha-1  

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от Община Разград и при никакви обстоятелства не може да се счита, че този сайт отразява официалното становище на Европейския съюз и на Управляващия орган на ОПАК. 

Официален web сайт на Община Разград, 7200 Разград, бул."Бели Лом" №37А, тел.: (084) 660 091, факс: (084) 660 090, ел.поща: obshtina@razgrad.bg