Република България ■ Община Разград

Предстоящи събития

Отбелязване на Световния ден за възпоменание на жертвите от пътнотранспортни произшествия

По решение на Генералната асамблея на Организацията на обединените нации, всяка трета неделя на месец ноември се отбелязва Световният ден за възпоменание на жертвите от пътнотранспортни произшествия.
Продължава... 

КУЛТУРЕН КАЛЕНДАР ЗА МЕСЕЦ НОЕМВРИ 2017Г.

Продължава... 

АНКЕТНА КАРТА ЗА КАЧЕСТВОТО НА АДМИНИСТРАТИВНОТО ОБСЛУЖВАНЕ

АНКЕТНА КАРТА ЗА КАЧЕСТВОТО НА АДМИНИСТРАТИВНОТО ОБСЛУЖВАНЕ

Анализ и обобщение на анкетни карти за измерване качеството на административното обслужване в Община Разград 

ЗА ПЕРИОДА 01.07.2016 г. – 31.12.2016 г.

ЗА ПЕРИОДА 01.01.2016 г. – 30.06.2016 г.

 

 

Видеогалерия

Анкета

1. Знаете ли, че Вашата община е избрана по Българо-швейцарската програма за сътрудничество (БШПС) като пилотна община за изграждане на общински център за разделно събиране и съхраняване на опасни битови отпадъци?Резултати

Анкета

2. Знаете ли кои са видовете опасни битови отпадъци?Резултати

Почивна база хижа „Пчелина“

Банер
Начало Новини Новини архив 2016г. Д-р Валентин Василев връчи парична награда на състезателката по спортна стрелба Марина Найденова и на треньора й


Д-р Валентин Василев връчи парична награда на състезателката по спортна стрелба Марина Найденова и на треньора й

Внимание, ще се отвори в нов прозорец. ПДФПечатЕ-мейл

Днес (1 декември) кметът д-р Валентин Василев връчи парични премии на Марина Станчева Найденова - състезателка по спортна стрелба с лък в клуб „Антибиотик“ Разград и на треньора й Красимир Дяков. През август тази година по време на Държавно лично-отборно първенство Марина спечели три златни медала – единият е лично класиране в дисциплината олимпийски стил /70м/, златен медал в олимпийски стил - отборно класиране и златен медал в дисциплина олимпийски стил - смесени отбори.

Двамата получиха парична награда по 600 лв. съгласно чл.2 т.5, глава втора от Наредба 25 за условията и реда за финансиране и подпомагане на спортните организации в Община Разград.

По време на събитието кметът подчерта, че подобно финансово поощрение се прави при спечелване на медали от местни спортисти, които прославят общината и припомни, че през тази година такива бяха връчени и на двамата колоездачи Мирослав Минчев и Николай Станчев за участието им в Балканиада.

SL 122016

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от Община Разград и при никакви обстоятелства не може да се счита, че този сайт отразява официалното становище на Европейския съюз и на Управляващия орган на ОПАК. 

Официален web сайт на Община Разград, 7200 Разград, бул."Бели Лом" №37А, тел.: (084) 660 091, факс: (084) 660 090, ел.поща: obshtina@razgrad.bg