Република България ■ Община Разград

АНКЕТНА КАРТА ЗА КАЧЕСТВОТО НА АДМИНИСТРАТИВНОТО ОБСЛУЖВАНЕ

АНКЕТНА КАРТА ЗА КАЧЕСТВОТО НА АДМИНИСТРАТИВНОТО ОБСЛУЖВАНЕ

Анализ и обобщение на анкетни карти за измерване качеството на административното обслужване в Община Разград 

ЗА ПЕРИОДА 01.07.2016 г. – 31.12.2016 г.

ЗА ПЕРИОДА 01.01.2016 г. – 30.06.2016 г.

 

 

Видеогалерия

Анкета

1. Знаете ли, че Вашата община е избрана по Българо-швейцарската програма за сътрудничество (БШПС) като пилотна община за изграждане на общински център за разделно събиране и съхраняване на опасни битови отпадъци?Резултати

Анкета

2. Знаете ли кои са видовете опасни битови отпадъци?Резултати

Почивна база хижа „Пчелина“

Банер
Начало Новини Новини архив 2015г. Запалиха светлините на Коледната елха


Запалиха светлините на Коледната елха

Внимание, ще се отвори в нов прозорец. ПДФПечатЕ-мейл

В петък (4 декември) светлините на Коледната елха в Разград бяха запалени от актьорите от Младежка театрална формация „Импулс”. Преди това да се случи, за настроението на присъстващите на площад „Независимост” се погрижиха талантите от Музикална школа „Илия Бърнев”, Танцова школа „Хорце”, Детска танцова студия „Капанче”, Център за работа с деца, Танцов ансамбъл „Лудогорче”.

Пожелание за здраве и сбъднати надежди към всички отправи кметът на Разград д-р Валентин Василев. Той и заместниците му Галина Георгиева и Ердинч Хасанов заявиха, че през новата година ще направят всичко възможно, за да растат щастливи децата в общината.

Общо 8000 разноцветни лампички озариха градското коледно дръвче. Непосредствено до него е позициониран детски кът, в който Дядо Коледа и шейна с елени ще радват малчуганите през зимните месеци.

След запалване на светлините на елхата празничната програма продължи в залата на Общински културен център, където се проведе Коледен концерт, с участието на таланти от Центъра за работа с деца.

elha-2015-1  elha-2015-2

elha-2015-3

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от Община Разград и при никакви обстоятелства не може да се счита, че този сайт отразява официалното становище на Европейския съюз и на Управляващия орган на ОПАК. 

Официален web сайт на Община Разград, 7200 Разград, бул."Бели Лом" №37А, тел.: (084) 660 091, факс: (084) 660 090, ел.поща: obshtina@razgrad.bg