Република България ■ Община Разград

Предстоящи събития

На 18.01.(четвъртък) в 11:00 часа в зала 308 на Община Разград

Пресконференция, във връзка с културната програма за Деня на Разград. 
 

Удължават срока на социалната услуга „Обществена трапезария“

На 22.12.2017 г. на основание Решение по протокол № 17 от 18.12.2017 г.  на Управителния съвет на Фонд „Социална закрила” е сключен анекс към договор № РД 04-340 от 27.12.2016 г. между Община Разград и Фонд „Социална закрила”, с който считано от 02.01.2018 г. срокът по предоставянето на социалната услуга ”Обществена трапезария”  финансирана чрез фонда  се удължава до  28 февруари 2018 г./вкл./
 

КУЛТУРЕН КАЛЕНДАР ЗА МЕСЕЦ ЯНУАРИ 2018Г.

Продължава... 

АНКЕТНА КАРТА ЗА КАЧЕСТВОТО НА АДМИНИСТРАТИВНОТО ОБСЛУЖВАНЕ

АНКЕТНА КАРТА ЗА КАЧЕСТВОТО НА АДМИНИСТРАТИВНОТО ОБСЛУЖВАНЕ

Анализ и обобщение на анкетни карти за измерване качеството на административното обслужване в Община Разград 

ЗА ПЕРИОДА 01.07.2016 г. – 31.12.2016 г.

ЗА ПЕРИОДА 01.01.2016 г. – 30.06.2016 г.

 

 

Видеогалерия

Анкета

1. Знаете ли, че Вашата община е избрана по Българо-швейцарската програма за сътрудничество (БШПС) като пилотна община за изграждане на общински център за разделно събиране и съхраняване на опасни битови отпадъци?Резултати

Анкета

2. Знаете ли кои са видовете опасни битови отпадъци?Резултати

Почивна база хижа „Пчелина“

Банер
Начало Новини Новини архив 2015г. Кметът на Община Разград д-р Валентин Василев обяви приемните си дни


Кметът на Община Разград д-р Валентин Василев обяви приемните си дни

Внимание, ще се отвори в нов прозорец. ПДФПечатЕ-мейл

На пресконференция днес (2 декември) кметът на Община Разград д-р Валентин Василев даде пресконференция пред медии. В началото на брифинга той обяви официалните си приемни дни, които ще бъдат  втория и четвъртия петък на всеки месец.

Кметът засегна и няколко въпроса – извършващото се в момента разкопаване  от трафопост на улица „Симеон” до трафопост  на улица „Трапезица”. То се прави по искане от месец октомври на Енерго-Про Мрежи АД – Варна заради аварирал кабел. Възстановяването на участъка позволява при авария да не останат без ел. енергия между 300 и 800 абонати. Кабелът ще бъде положен в петък, а в събота и неделя ще бъдат възстановени и разкопаните участъци.

Друга тема на пресконференцията беше дейността, която продължава след като бяха извършени неотложно-аварийните дейности за почистване на коритото на река Бели Лом от дървета миналата седмица. Цялото корито в градската част ще бъде поетапно почистено, след като се обходи мястото от междуведомствена комисия с представители на РСПБЗН, РИОСВ, Басейнова дирекция и други специалисти.

Д-р Валентин Василев обяви кой ще запали светлините на градската елха на 4 декември на площад „Независимост”. Това са младежите от театрална формация „Импулс”, с ръководител Мария Петрова – Енева, които ще имат удоволствието тази година да дадат старт на градските празници.

Д-р Василев уточни, че за предстоящите празници се ползва старата украса на града. През следващата година ще бъде разработена нова концепция, за украса на центъра на града.

Няма да има увеличаване на данъците, отговори Василев на въпрос от журналист, събираемостта в Община Разград е 97-98%.

20151202

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от Община Разград и при никакви обстоятелства не може да се счита, че този сайт отразява официалното становище на Европейския съюз и на Управляващия орган на ОПАК. 

Официален web сайт на Община Разград, 7200 Разград, бул."Бели Лом" №37А, тел.: (084) 660 091, факс: (084) 660 090, ел.поща: obshtina@razgrad.bg