Република България ■ Община Разград

Предстоящи събития

У В Е Д О М Л Е Н И Е

Във връзка с провеждането на избори в Държавната дума на Руската федерация на 18.03.2018 г., Община Разград е създала организация за транспортиране на руски граждани, постоянно пребиваващи на територията на Република България до Генералното консулство на Русия в гр. Русе, както следва:

от гр. Разград, с час на тръгване - 8:30 часа от паркинга пред хотел „Централ“.

Желаещите могат да подават заявки до 16.03.2018 г. включително на следните телефони: 084 618 146 и 0893 389 251.

 
 

Културен календар на читалищата от община Разград Месец март 2018г.Културен календар на читалищата от община Разград Месец март 2018г.

Продължава... 

КУЛТУРЕН КАЛЕНДАР ЗА МЕСЕЦ МАРТ 2018Г.

Продължава... 

АНКЕТНА КАРТА ЗА КАЧЕСТВОТО НА АДМИНИСТРАТИВНОТО ОБСЛУЖВАНЕ

АНКЕТНА КАРТА ЗА КАЧЕСТВОТО НА АДМИНИСТРАТИВНОТО ОБСЛУЖВАНЕ

Анализ и обобщение на анкетни карти за измерване качеството на административното обслужване в Община Разград 

ЗА ПЕРИОДА 01.07.2016 г. – 31.12.2016 г.

ЗА ПЕРИОДА 01.01.2016 г. – 30.06.2016 г.

 

 

Видеогалерия

Анкета

1. Знаете ли, че Вашата община е избрана по Българо-швейцарската програма за сътрудничество (БШПС) като пилотна община за изграждане на общински център за разделно събиране и съхраняване на опасни битови отпадъци?Резултати

Анкета

2. Знаете ли кои са видовете опасни битови отпадъци?Резултати

Почивна база хижа „Пчелина“

Банер
Начало Новини Новини архив 2014г. Денчо Бояджиев и Музаффер Мустан ще участват в Общо събрание и годишна конференция на НСОРБ


Денчо Бояджиев и Музаффер Мустан ще участват в Общо събрание и годишна конференция на НСОРБ

Внимание, ще се отвори в нов прозорец. ПДФПечатЕ-мейл

Кметът на Разград Денчо Бояджиев и председателят на постоянната комисия за младежта, спорта  и туризма в Общинския съвет  Музаффер Мустан ще вземат участие в Общо събрание на Националното сдружение на общините в Република България, което ще се проведе на 3 декември в Националния дворец на културата в София. Пред участниците във форума ще бъдат представени отчети за дейността на УС и КС на НСОРБ през 2014г., ще бъде дискутиран проект за изменение и допълнение на Устава на НСОРБ. Дневният ред предвижда обсъждане на програма за дейността на НСОРБ през 2015г., отчет за изпълнението на бюджета на сдружението през 2014г. и проектобюджет за 2015г.

  На 3 и 4 декември НСОРБ ще проведе и своята годишна конференция. Програмата на събитието включва дискусионни форуми с участието на министри и народни представители, както и пленарна сесия „Приоритети на взаимодействието между централна и местна власт”. Очаква се в нея да вземат участие президентът Росен Плевнелиев, председателят на Народното събрания Цецка Цачева, министър-председателят Бойко Борисов, заместник-министър-председателят Томислав Дончев.  В рамките на сесията се предвижда да бъдат подписани споразумения за сътрудничество с Народното събрание и Министерския съвет.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от Община Разград и при никакви обстоятелства не може да се счита, че този сайт отразява официалното становище на Европейския съюз и на Управляващия орган на ОПАК. 

Официален web сайт на Община Разград, 7200 Разград, бул."Бели Лом" №37А, тел.: (084) 660 091, факс: (084) 660 090, ел.поща: obshtina@razgrad.bg