Република България ■ Община Разград

Предстоящи събития

Отбелязване на Световния ден за възпоменание на жертвите от пътнотранспортни произшествия

По решение на Генералната асамблея на Организацията на обединените нации, всяка трета неделя на месец ноември се отбелязва Световният ден за възпоменание на жертвите от пътнотранспортни произшествия.
Продължава... 

КУЛТУРЕН КАЛЕНДАР ЗА МЕСЕЦ НОЕМВРИ 2017Г.

Продължава... 

АНКЕТНА КАРТА ЗА КАЧЕСТВОТО НА АДМИНИСТРАТИВНОТО ОБСЛУЖВАНЕ

АНКЕТНА КАРТА ЗА КАЧЕСТВОТО НА АДМИНИСТРАТИВНОТО ОБСЛУЖВАНЕ

Анализ и обобщение на анкетни карти за измерване качеството на административното обслужване в Община Разград 

ЗА ПЕРИОДА 01.07.2016 г. – 31.12.2016 г.

ЗА ПЕРИОДА 01.01.2016 г. – 30.06.2016 г.

 

 

Видеогалерия

Анкета

1. Знаете ли, че Вашата община е избрана по Българо-швейцарската програма за сътрудничество (БШПС) като пилотна община за изграждане на общински център за разделно събиране и съхраняване на опасни битови отпадъци?Резултати

Анкета

2. Знаете ли кои са видовете опасни битови отпадъци?Резултати

Почивна база хижа „Пчелина“

Банер
Начало Новини Новини архив 2013г. Денчо Бояджиев с награда от конкурса „Кмет на годината”


Денчо Бояджиев с награда от конкурса „Кмет на годината”

Внимание, ще се отвори в нов прозорец. ПДФПечатЕ-мейл

Кметът на Разград Денчо Бояджиев е победител в категорията „Поддържане и развитие на спорта в града” в първото издание на конкурса „Кмет на годината”, организиран от Портала на българските общини Kmeta.bg. Разград е една от 9-те общини, получили престижните награди, определени с гласуване между кметовете на 264-те общини в България.

Наградите – кристални статуетки и грамоти, бяха връчени на тържествена церемония в курортния комплекс Албена, където се проведе Деветата годишна среща на местните власти.

Призът бе получен от зам.-кмета Любомир Цонев, който заяви, че наградата е не само заради развитието на проекта „Лудогорец”, реализиран на принципа на публично-частното партньорство, а и заради положителното отношение на местната власт към всички спортове, които се развиват на територията на общината.

 

                                                                                       

 

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от Община Разград и при никакви обстоятелства не може да се счита, че този сайт отразява официалното становище на Европейския съюз и на Управляващия орган на ОПАК. 

Официален web сайт на Община Разград, 7200 Разград, бул."Бели Лом" №37А, тел.: (084) 660 091, факс: (084) 660 090, ел.поща: obshtina@razgrad.bg