Република България ■ Община Разград

Предстоящи събития

Отбелязване на Световния ден за възпоменание на жертвите от пътнотранспортни произшествия

По решение на Генералната асамблея на Организацията на обединените нации, всяка трета неделя на месец ноември се отбелязва Световният ден за възпоменание на жертвите от пътнотранспортни произшествия.
Продължава... 

КУЛТУРЕН КАЛЕНДАР ЗА МЕСЕЦ НОЕМВРИ 2017Г.

Продължава... 

АНКЕТНА КАРТА ЗА КАЧЕСТВОТО НА АДМИНИСТРАТИВНОТО ОБСЛУЖВАНЕ

АНКЕТНА КАРТА ЗА КАЧЕСТВОТО НА АДМИНИСТРАТИВНОТО ОБСЛУЖВАНЕ

Анализ и обобщение на анкетни карти за измерване качеството на административното обслужване в Община Разград 

ЗА ПЕРИОДА 01.07.2016 г. – 31.12.2016 г.

ЗА ПЕРИОДА 01.01.2016 г. – 30.06.2016 г.

 

 

Видеогалерия

Анкета

1. Знаете ли, че Вашата община е избрана по Българо-швейцарската програма за сътрудничество (БШПС) като пилотна община за изграждане на общински център за разделно събиране и съхраняване на опасни битови отпадъци?Резултати

Анкета

2. Знаете ли кои са видовете опасни битови отпадъци?Резултати

Почивна база хижа „Пчелина“

Банер
Начало Новини Новини архив 2013г. Делегация от Слобозия, Румъния, гостува в Община Разград


Делегация от Слобозия, Румъния, гостува в Община Разград

Внимание, ще се отвори в нов прозорец. ПДФПечатЕ-мейл

  В сряда, 2 октомври, на опознавателна визита в Община Разград бе делегация от град Слобозия, Румъния. Посещението бе по инициатива на кмета на румънския град Александру Стоица, който заедно със зам.-кмета Валентин Бакану и секретаря  Костеа Агрипина се срещна с ръководството на Община Разград. Гостите презентираха града си и заявиха желанието на тяхната община за установяване на контакти и бъдещо побратимяване с община Разград. Отправена бе и покана разградска делегация да посети Слобозия.

  Кметът на Разград Денчо Бояджиев представи икономическото състояние на общината, културно-историческото наследство на региона, както и проектите, които се реализират в момента. Градоначалникът благодари за поканата и заяви, че приема направеното предложение. Той уточни, че то трябва да бъде одобрено от Общинския съвет, след което би могло да бъде подписано Споразумение за партньорство и сътрудничество между двата града.

 

slobozia 2013 005 slobozia 2013 012

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от Община Разград и при никакви обстоятелства не може да се счита, че този сайт отразява официалното становище на Европейския съюз и на Управляващия орган на ОПАК. 

Официален web сайт на Община Разград, 7200 Разград, бул."Бели Лом" №37А, тел.: (084) 660 091, факс: (084) 660 090, ел.поща: obshtina@razgrad.bg