Република България ■ Община Разград

АНКЕТНА КАРТА ЗА КАЧЕСТВОТО НА АДМИНИСТРАТИВНОТО ОБСЛУЖВАНЕ

АНКЕТНА КАРТА ЗА КАЧЕСТВОТО НА АДМИНИСТРАТИВНОТО ОБСЛУЖВАНЕ

Анализ и обобщение на анкетни карти за измерване качеството на административното обслужване в Община Разград 

ЗА ПЕРИОДА 01.07.2016 г. – 31.12.2016 г.

ЗА ПЕРИОДА 01.01.2016 г. – 30.06.2016 г.

 

 

Видеогалерия

Анкета

1. Знаете ли, че Вашата община е избрана по Българо-швейцарската програма за сътрудничество (БШПС) като пилотна община за изграждане на общински център за разделно събиране и съхраняване на опасни битови отпадъци?



Резултати

Анкета

2. Знаете ли кои са видовете опасни битови отпадъци?



Резултати

Почивна база хижа „Пчелина“

Банер
Начало Международно сътрудничество


ПОЗНАН, ПОЛША

Внимание, ще се отвори в нов прозорец. ПДФПечатЕ-мейл

gerb poznanПОЗНАН, ПОЛША

    Град Познан се намира в западната част на Полша и има население 567 882 души (по данни от 2006 г.). Разположен на река Варта, това е един от най-старите градове в Полша, което го прави важен исторически център и оживено място за развитие на търговията, индустрията и образованието.

 

   poznan1  poznan5  poznan2

    Познан е петият по големина град и четвъртият най-голям индустриален център в Полша. Той също така е и административната столица на воеводство Вйеликополские.

poznan3 

 

 

 

     Познанската катедрала е най-старата в страната и в нея са погребани първите полски владетели: княз Мйешко I, крал Болеслав Смели, крал Мйешко II, княз Казимир I Обединител, княз Пршемисъл I и крал Пршемисъл II.

 

 

 

 

 

 

 

 

     Вероятно най-важното културно събитие на града през годината е Малтенският международен театрален фестивал. Други важни културни събития са също конкурсът за цигулка „Хенрик Виенявски” (провеждан на всеки 5 години) и ежегодният фестивал на класическата музика.

poznan4

 

    Сътрудничеството на Община Познан с Община Разград води началото си с разработката и изпълнението на проект „Разград, биещо сърце!”, в рамките на Програма „ЛОГО Ийст” на Министерството на външните работи на Кралство Холандия. Водеща организация по този проект е Община Асен (Холандия), с която Познан е побратимен.

    Един от резултатите на проектните дейности по проект „Разград, биещо сърце!” бе обособяването на едно модерно обзаведено и оборудвано Гише за проекти във Фронт-офиса на Община Разград, чиято цел е да консултира представители на гражданското общество (най-вече бизнес сектора и неправителствените организации), както и да участва при разработването и изпълнението на устойчиви съвместни проекти с тях. 
Бе издадена също така брошура „Най-добри практики в сферата на ПЧП” на трите партньорски общини. 
   

 

 

Адрес за кореспонденция:

Plac Kolegiacki 17
61-841
Poznan
Poland
тел.: +48618785786
факс: +48 61 8785685
www.poznan.pl

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от Община Разград и при никакви обстоятелства не може да се счита, че този сайт отразява официалното становище на Европейския съюз и на Управляващия орган на ОПАК. 

Официален web сайт на Община Разград, 7200 Разград, бул."Бели Лом" №37А, тел.: (084) 660 091, факс: (084) 660 090, ел.поща: obshtina@razgrad.bg