Република България ■ Община Разград

АНКЕТНА КАРТА ЗА КАЧЕСТВОТО НА АДМИНИСТРАТИВНОТО ОБСЛУЖВАНЕ

АНКЕТНА КАРТА ЗА КАЧЕСТВОТО НА АДМИНИСТРАТИВНОТО ОБСЛУЖВАНЕ

Анализ и обобщение на анкетни карти за измерване качеството на административното обслужване в Община Разград 

ЗА ПЕРИОДА 01.07.2016 г. – 31.12.2016 г.

ЗА ПЕРИОДА 01.01.2016 г. – 30.06.2016 г.

 

 

Видеогалерия

Анкета

1. Знаете ли, че Вашата община е избрана по Българо-швейцарската програма за сътрудничество (БШПС) като пилотна община за изграждане на общински център за разделно събиране и съхраняване на опасни битови отпадъци?Резултати

Анкета

2. Знаете ли кои са видовете опасни битови отпадъци?Резултати

Почивна база хижа „Пчелина“

Банер
Начало Новини Новини архив до 2011г. Запалиха светлините на градската елха


Запалиха светлините на градската елха

Внимание, ще се отвори в нов прозорец. ПДФПечатЕ-мейл

На 7 декември, със запалването на градската коледна елха, бе даден официалният старт на коледните и новогодишни празници в Разград. Водещ на тържеството пред Общинския културен център бе Дядо Коледа. Кметът Денчо Бояджиев пожела на всички присъстващи здраве и много настроение в дните до най-светлия празник – Рождество Христово и Нова година. Честта да включат светлините на 11-метровия смърч се падна на петима млади хора - Калина Минчева, Димитър Йорданов, Мила Иванова, Момчил Николов и Сезгин Алиосман за постигнати национални успехи през 2011г. Те също отправиха своите празнични пожелания към разградчани. В програмата участваха Капанският ансамбъл с „Лудогорче", Градският мажоретен състав, певците Патриция Колева и Никола Николов от Центъра за работа с деца и „Капанче". Церемонията завърши с пищна заря и кръшно хоро.

 

elha-2011-5  elha-2011-1
elha-2011-4  elha-2011-2
elha-2011-3
Час преди това в отдел „Изкуство" на Регионалната библиотека „Проф. Боян Пенев" 22 автори от представителството на Съюза на българските художници в Разград откриха своя изложба-базар, която ще радва жителите и гостите на града до края на годината.
На 9 декември ще бъде открит традиционният коледен базар по бул. „България".

 

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от Община Разград и при никакви обстоятелства не може да се счита, че този сайт отразява официалното становище на Европейския съюз и на Управляващия орган на ОПАК. 

Официален web сайт на Община Разград, 7200 Разград, бул."Бели Лом" №37А, тел.: (084) 660 091, факс: (084) 660 090, ел.поща: obshtina@razgrad.bg